Ο Ιατρος

_GKA5203

Ο Δρ. Τολούδης Αθανάσιος εξειδικεύθηκε στον τομέα της Ορθοδοντικής στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο, με τα πιο μοντέρνα συστήματα και τις τελευταίες εξελιξεις στην Αυστρία και στην Γερμανία. Από τον Ιούνιο του 2019 έχει το δικό του οδοντιατρείο στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Ηράκλειο όπου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασθενείς με ορθοδοντικά προβλήματα.

Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του ορθοδοντικού τμήματος της κλινικης SD SANADENT AG στο Saint Gallen της Ελβετίας, όπου και παρακολουθεί τα περιστατικά του.

Ο Δρ. Τολούδης είναι εξειδικευμένος στην τεχνική με διαφανείς νάρθηκες (Invisalign, Clear Aligners) καθώς επίσης και στα γλωσσικά σιδεράκια (WIN System).

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, μέλος του Οδοντιαρικού Συλλόγου του Saint Gallen της Ελβετίας, του οδοντιατρικού Συλλόγου του Ομοσπονδιακού κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας, μέλος της Γερμανικής Εταιρείας για Ορθοδοντική (Deutsche Gesellschaft für Kieferorthopädie) και της Ευρωπαϊκης Εταιρείας για Ορθοδοντική (European Orthodontic Society).

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close