Υπηρεσιες

Damon System

Το σύστημα Damon αποτελεί επαναστατική προσέγγιση της ορθοδοντικής θεραπείας λόγω του είδους του αγκίστρου το οποίο συγκολλιέται στα δόντια. Οι συμβατικοί ορθοδοντικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούν σύρματα ή ελαστικά για να συγκρατήσουν το σύρμα μέσα στα άγκιστρα. Το άγκιστρο Damon χρησιμοποιεί ένα κυλιόμενο μηχανισμό, ο οποίος επιτρέπει στο σύρμα να ασφαλίζεται μέσα στο άγκιστρο χωρίς να απαιτούνται μεταλλικές ή ελαστικές προσδέσεις.

DamonSystem_Logo_w_TagLine

Invisalign / Clear Aligners

Η θεραπεία με διαφανή νάρθηκες συνίσταται από μία σειρά σχεδόν αόρατες, αφαιρούμενες μεμβράνες (aligners), που τις αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες με ένα νέο ζευγάρι μεμβρανών. Τα δόντια σας μετακινούνται λίγο-λίγο, (εβδομάδα με εβδομάδα) καθώς αλλάζετε κάθε μεμβράνη, μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση που καθορίστηκε από τον ορθοδοντικό.

Invisalign-Logo-with-tag-1024x415

Logo_CA_mitja-

Γλωσσική Ορθοδοντική

Ο όρος «γλωσσική» αναφέρεται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών (από την πλευρά της γλώσσας/ουρανίσκου). Τα γλωσσικά σιδεράκια προσκολλώνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδεράκια που προσκολλώνται στην εξωτερική πλευρά των δοντιών. Με αυτό τον τρόπο τα σιδεράκια γίνονται αόρατα και παρέχεται μια αισθητική ορθοδοντική θεραπεία.

dw_zahn_en

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση δοντιών είναι η πιο γνωστή μέθοδος της αισθητικής οδοντιατρικής, η οποία με φυσικό τρόπο λευκαίνει το χρώμα των δοντιών χαρίζοντάς μας ένα υπέροχο, λαμπερό χαμόγελο. Χάρη στη λεύκανση δοντιών μπορείτε να είστε και πάλι περήφανοι για τα λευκά σας δόντια και το ακαταμάχητο χαμόγελό σας. Με το φυσικό αυτό, δεδομένου ότι το σμάλτο των δοντιών σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τα δόντια σας μπορούν να αποκτήσουν τη λάμψη που πάντα επιθυμούσατε.

Depositphotos_30404007_xs

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close