Ωράριο Λειτουργίας
 • clockΔευτ-Τετ 13:00 – 21:00
 • Πέμπτη 10:00 – 15:00
 • Παρασκευή 13:00 – 21:00
  Σάβ-Κυρ. KΛΕΙΣΤΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • clockΤηλ: (+30) 2810225870
  (+30) 697 419 7722
 • black-envelopeEmail: [email protected]
Ρωτήστε τον ειδικό

  user-3
  email-2
  smartphone

  Δεν είναι ποτέ αργά για ένα όμορφο
  και υγιές χαμόγελο!

  Ορθοδοντική για εφήβους, Aθανάσιος Τολούδης

  Τα κλασσικά σιδεράκια δεν είναι όπως παλιά!

  Όμορφα και ίσια δόντια σε συνδυασμό με μια υγιή και σωστή λειτουργία του μασητικού συστήματος σαν αποτελέσμα της ορθοδοντικης θεραπειας, αξίζουν τον κόπο! Σήμερα υπάρχει μεγάλος αριθμός προμηθευτών ορθοδοντικών αγκίστρων (BRACKETS) και συρμάτων. Στο TOLOUDIS ORTHODONTICS  θέλουμε το καλύτερο για τους ασθενείς μας, και χρησιμοποιούμε υλικά μόνο από γνωστούς κατασκευαστές (USA, GERMANY, SWITZERLAND). Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας φροντίσουμε σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά πρότυπα.

   

  Μοντέρνες τεχνικές και τεχνολογίες για τέλεια δόντια!

  Για την θεραπεία με σιδεράκια, χρησιμοποιούνται άγκιστρα (brackets) που τοποθετούνται σε ακριβείς υπολογισμένες θέσεις στα δόντια. Αυτά τα μικρά αριστουργήματα έχουν φτιαχτει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Τα μεταλλικά σιδεράκια που είναι κολλημένα στο εξωτερικό των δοντιών είναι ορατά. Εάν όμως επιλέξετε κεραμικά άγκιστρα ή άγκιστρα από πορσελάνη, είναι πολύ λιγότερο αισθητά. Με σύγχρονες τεχνικές και ελαστικά σύρματα, είμαστε πλέον σε θέση να μετακινούμε τα δόντια σας γρηγορότερα, πιο απαλά και επομένως πιο άνετα.

   

  Αόρατα κεραμικά σιδεράκια με καλή αναλογία τιμής-απόδοσης

  Τα κεραμικά άγκιστρα είναι πολύ διακριτικά λόγω του κρυστάλλινου χρώματος τους και, επομένως, πληρούν υψηλά αισθητικά πρότυπα. Δεδομένου ότι οι επιφάνειες γυαλίζονται με μια ειδική τεχνική, είναι ομαλότερες – αυτό σημαίνει ότι τα βακτήρια έχουν λιγότερες πιθανότητες καθίζησης. Οι ενήλικες συχνά επιλέγουν αυτήν την επιλογή θεραπείας, καθώς έχουν μια ελκυστική αναλογία τιμής-απόδοσης με υλικά υψηλής ποιότητας, ελκυστική αισθητική και τελεια αποτελεσματα!

   

  Αυτόδετα άγκιστρα (DAMON) – ανετη θεραπεία, μικρότερος χρόνος θεραπείας!

  Έχουν και αυτά τη συμβατική μεταλλική εμφάνιση, ωστόσο ο σχεδιασμός τους διαφέρει από τα συνηθισμένα «σιδεράκια». Η βασικότερη διαφορά είναι ότι δεν απαιτείται η τοποθέτηση ελαστικών προσδέσεων γιατί τα συγκεκριμένα άγκιστρα διαθέτουν δικό τους μηχανισμό για τη συγκράτηση του σύρματος. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι η ταχύτερη πρόοδος της θεραπείας και η ελάττωση της συχνότητας των επισκέψεων, που ιδίως εξυπηρετεί όσους έχουν πρόβλημα με την απόσταση (για παράδειγμα εκείνους που ταξιδεύουν ανά τακτά ή/και μεγάλα χρονικά διαστήματα, που κατοικούν ή/και εργάζονται μακριά από το ορθοδοντικό ιατρείο, κλπ). Αυτές οι παρατηρήσεις αφορούν κυρίως το πρώτο μισό της θεραπείας, ωστόσο υπάρχουν και συγκεκριμένα ορθοδοντικά προβλήματα για τα οποία ενδείκνυνται τα αυτόδετα άγκιστρα

  Ορθοδοντική για εφήβους, Aθανάσιος Τολούδης