Ωράριο Λειτουργίας
 • clockΔευτ-Τετ 13:00 – 21:00
 • Πέμπτη 10:00 – 15:00
 • Παρασκευή 13:00 – 21:00
  Σάβ-Κυρ. KΛΕΙΣΤΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • clockΤηλ: (+30) 2810225870
  (+30) 697 419 7722
 • black-envelopeEmail: [email protected]
Ρωτήστε τον ειδικό

  user-3

  email-2

  smartphone

  Invisalign

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης

  Τι είναι η ορθοδοντική θεραπεία με Invisalign;

  Το σύστημα Invisalign είναι μια σύγχρονη ορθοδοντική μέθοδος που διορθώνει τα δόντια χωρίς τη χρήση μεταλλικών στηριγμάτων ή συρμάτων. Η ορθοδοντική θεραπεία πραγματοποιείται με την εφαρμογή σετ νάρθηκα κατασκευασμένων από BPA free πλαστικό που καλύπτουν τα δόντια και τα τραβούν απαλά στη σωστή θέση με την πάροδο του χρόνου. Το σύστημα Invisalign υπερτερεί αισθητικά των κλασικών ορθοδοντικών θεραπειών, καθώς οι νάρθηκες είναι διάφανοι, σχεδόν αόρατοι και εύκολα αφαιρούμενοι για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών ή ειδικές περιστάσεις.

  Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους, αλλά πιστεύουν ότι τα παραδοσιακά, μεταλλικά σιδεράκια είναι η μόνη επιλογή. Με τα διαφανή σιδεράκια Invisalign δε χάνετε το χαμόγελό σας στιγμή και τα δόντια σας μπορούν να γίνουν, όμορφα και ίσια στον μισό χρόνο που θα χρειαζόταν αν επιλέγατε τα παραδοσιακά σιδεράκια. Είτε είστε γονέας που εξερευνά την ορθοδοντική θεραπεία για τον έφηβό σας είτε ενήλικας που έχει αναβάλει τη θεραπεία για χρόνια, το Invisalign είναι μια αποτελεσματική και διακριτική λύση.

  Ποιος μπορεί να ακολουθήσει ορθοδοντική θεραπεία με Invisalign;

  Τόσο οι έφηβοι όσο και οι ενήλικες μπορούν να ακολουθήσουν θεραπεία με Invisalign. Τα συγκεκριμένα διαφανή σιδεράκια είναι κατάλληλα για να κλείσουν τα κενά μεταξύ των δοντιών, καθώς και για να διορθώσουν την αυξημένη οριζόντια πρόταξη (overjet), την ανοικτή δήξη (openbite), τη βαθιά δήξη (overbite), την οπίσθια σταυροειδή σύγκλειση (crossbite), την τάξη ΙΙΙ (underbite) και τον συνωστισμό των δοντιών. Μετά από εξέταση από την ομάδα της TOLOUDIS ORTHODONTICS και συζήτηση μαζί μας για τους στόχους σας αναφορικά με το χαμόγελό σας, μπορούμε να σας κατατοπίσουμε για το αν η θεραπεία με Invisalign ενδείκνυται για εσάς.

  Τι απαιτείται για την εκκίνηση της θεραπείας με Invisalign;

  Εάν το Invisalign είναι κατάλληλο για την περίπτωσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε την εξέταση, μαζί με ακτινογραφίες και ένα τρισδιάστατο μοντέλο των δοντιών σας για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας για εσάς. Το σχέδιο θεραπείας καθορίζει πώς πρέπει να μετακινηθούν τα δόντια σας και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ευθυγραμμιστούν σωστά. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία υπολογιστών, μπορείτε να δείτε σχεδόν πώς θα φαίνονται τα δόντια σας μετά τη θεραπεία, ακόμη και πριν από τη θεραπεία!

  Τι πρέπει να ξέρω για τα Invisalign;

  Στο ιατρείο μας θα σας μεταφέρουμε όλη την πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε. Εν συντομία σας αναφέρουμε ότι η θεραπεία με Invisalign αποτελείται από Χ αριθμό σετ νάρθηκα το καθένα από τα οποία τα φοράτε για περίπου 10 μέρες. Οι νάρθηκες αφαιρούνται μόνο κατά το φαγητό, το βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση οδοντικού νήματος. Επειδή τα σιδεράκια Invisalign είναι αφαιρούμενα, θα μπορείτε να τα αφαιρείτε για λίγο όποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, καλό θα ήταν, όμως, να τα φοράτε όσο περισσότερο γίνεται για να μην υπάρχουν αποκλίσεις από το πλάνο θεραπείας. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της θεραπείας προγραμματίζονται ραντεβού για την παρακολούθηση της πορείας της από την επιστημονική ομάδα του ιατρείου μας.

  Διάρκεια θεραπείας με Invisalign. 

  Ο μέσος χρόνος θεραπείας με Invisalign είναι ένα έτος, αλλά αυτός ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, επομένως μετά την εξέταση των δοντιών σας και τη λήψη ψηφιακής απεικόνισης, θα λάβετε έναν εκτιμώμενο χρόνο θεραπείας. Η ομάδα του TOLOUDIS ORTHODONTICS σας συμβουλεύει αξιόπιστα για το πώς το σύστημα Invisalign μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με τους στόχους σας.

  Κόστος θεραπείας με Invisalign. 

  Το κόστος της θεραπείας με Invisalign διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και κυρίως εξαρτάται από το μέγεθος του ορθοδοντικού προβλήματος σε συνάρτηση με τον χρόνο που θα χρειαστεί για τη μετακίνηση των δοντιών. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς και διακριτικά στο ιατρείο μας σχετικά με τυχόν πρόσθετα κόστη και πιθανή χρηματοδότηση. Κλείστε ένα ραντεβού χωρίς υποχρεώσεις στα σύγχρονα ιατρεία μας στο Ηράκλειο Κρήτης ή στο Saint Gallen και Wintherthur της Ελβετίας.

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης