Ωράριο Λειτουργίας
 • clockΔευτ-Τετ 13:00 – 21:00
 • Πέμπτη 10:00 – 15:00
 • Παρασκευή 13:00 – 21:00
  Σάβ-Κυρ. KΛΕΙΣΤΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • clockΤηλ: (+30) 2810225870
  (+30) 697 419 7722
 • black-envelopeEmail: [email protected]
Ρωτήστε τον ειδικό

  user-3
  email-2
  smartphone

  Τα σχεδόν αόρατα ναρθηκάκια σας προσφέρουν με ευκολία ένα λαμπερό χαμόγελο.

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης

  Με τη διαφανή, αφαιρούμενη εναλλακτική λύση στα σιδερακια, παραμένετε ευέλικτοι. Με το σύστημα Invisalign, σας συνοδεύουμε βήμα-βήμα στο τέλειο χαμόγελο. Μετά την κατάρτιση ενός λεπτομερού σχεδίου θεραπείας, οι νάρθηκες Invisalign κατασκευάζονται ξεχωριστά για τα δόντια σας. Η θεραπεία πραγματοποιείται με μια σειρά πολλών πλαστικών σετ νάρθηκα, καθένα από τα οποία φοράτε για περίπου δεκα μερες – έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή θέση των δοντιών. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία υπολογιστών, μπορείτε να δείτε σχεδόν πώς θα φαίνονται τα δόντια σας μετά τη θεραπεία, ακόμη και πριν από τη θεραπεία!

  Τέλεια προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας.

  Δεδομένου ότι οι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από διαφανές πλαστικό, είναι σχεδόν αόρατοι και σας προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση – χωρίς μεταλλικά σύρματα και αγκιστρα. Οι νάρθηκες καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να αφαιρεθούν για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών ή σε ειδικές περιστάσεις. Προκειμένου ομως να επιτευχθούν γρήγορα αποτελέσματα, πρέπει να φοριούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.

  Διάρκεια θεραπείας

  Ο χρόνος που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση της θεραπείας εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του προβληματος των δοντιών. Η ομάδα του TOLOUDIS ORTHODONTICS σας συμβουλεύει αξιόπιστα για το πώς το σύστημα Invisalign μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με τους στόχους σας.

  Κόστος και πρώτο ραντεβού;

  Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς και διακριτικά στο ιατρειο μας σχετικά με τυχόν πρόσθετα κόστη και πιθανή χρηματοδότηση. Κλειστε ενα ραντεβου; χωρίς υποχρεώσεις στα σύγχρονα ιατρεία μας στο Ηράκλειο Κρήτης ή στο Saint Gallen και Wintherthur της Ελβετιας.

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης