Ωράριο Λειτουργίας
 • clockΔευτ-Τετ 13:00 – 21:00
 • Πέμπτη 10:00 – 15:00
 • Παρασκευή 13:00 – 21:00
  Σάβ-Κυρ. KΛΕΙΣΤΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • clockΤηλ: (+30) 2810225870
  (+30) 697 419 7722
 • black-envelopeEmail: [email protected]
Ρωτήστε τον ειδικό

  user-3
  email-2
  smartphone

  Τα σχεδόν αόρατα ναρθηκακια σας προσφέρουν με ευκολια ένα λαμπερό χαμόγελο.

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης

  Με τη διαφανή, αφαιρούμενη εναλλακτική λύση στα σιδερακια, παραμένετε ευέλικτοι. Με το σύστημα Invisalign, σας συνοδεύουμε βήμα-βήμα στο τέλειο χαμόγελο. Μετά την κατάρτιση ενός λεπτομερού σχεδίου θεραπείας, οι νάρθηκες Invisalign κατασκευάζονται ξεχωριστά για τα δόντια σας. Η θεραπεία πραγματοποιείται με μια σειρά πολλών πλαστικών σετ νάρθηκα, καθένα από τα οποία φοράτε για περίπου δεκα μερες – έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή θέση των δοντιών. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία υπολογιστών, μπορείτε να δείτε σχεδόν πώς θα φαίνονται τα δόντια σας μετά τη θεραπεία, ακόμη και πριν από τη θεραπεία!

  Τέλεια προσαρμοσμενο στην καθημερινοτητα σας.

  Δεδομένου ότι οι ναρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από διαφανές πλαστικό, είναι σχεδόν αόρατοι και σας προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση – χωρίς μεταλλικά σύρματα και αγκιστρα. Οι ναρθηκες καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να αφαιρεθούν για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών ή σε ειδικές περιστάσεις. Προκειμένου ομως να επιτευχθούν γρήγορα αποτελέσματα, πρέπει να φοριούνται όσο το δυνατόν περισσοτερο.

  Διάρκεια θεραπείας

  Ο χρόνος που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση της θεραπείας εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του προβληματος των δοντιών. Η ομάδα του TOLOUDIS ORTHODONTICS σας συμβουλευει αξιοπιστα για το πώς το σύστημα Invisalign μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με τους στόχους σας.

  Κοστος και πρωτο ραντεβου

  Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς και διακριτικά στο ιατρειο μας σχετικά με τυχόν πρόσθετα κόστη και πιθανή χρηματοδότηση. Κλειστε ενα ραντεβου χωρίς υποχρεώσεις στα συγχρονα ιατρεια μας στο Ηρακλειο Κρητης ή στο Saint Gallen και Wintherthur της Ελβετιας.

  Τα κλασσικα σιδερακια δεν ειναι οπως παλια!

  Όμορφα και ίσια δόντια σε συνδυασμό με μια υγιή και σωστη λειτουργία μάσησης σαν αποτελέσμα της ορθοδοντικης θεραπειας, αξίζουν τον κόπο. Σήμερα υπάρχει μεγάλος αριθμός προμηθευτών ορθοδοντικών αγκιστρων (BRACKETS) και συρματων. Στο TOLOUDIS ORTHODONTICS θελουμε το καλυτερο για τους ασθενεις μας, χρησιμοποιούμε υλικά μονο από γνωστούς κατασκευαστές (USA, GERMANY, SWITZERLAND). Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας φροντίσουμε σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά πρότυπα.

  Μοντερνες τεχνικες και τεχνολογιες για τέλεια δόντια!

  Για την θεραπεία με σιδερακια, χρησιμοποιούνται αγκιστρα (brackets) που τοποθετούνται σε ακριβείς υπολογισμένες θέσεις στα δόντια. Αυτά τα μικρά αριστουργήματα έχουν φτιαχτει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. .

  Τα μεταλλικα σιδερακια που είναι κολλημένα στο εξωτερικό των δοντιών είναι ορατά. Εάν ομως επιλέξετε κεραμικά αγκιστρα ή αγκιστρα απο πορσελανη, είναι πολύ λιγότερο αισθητά. Με σύγχρονες τεχνικές και ελαστικα συρματα, είμαστε πλέον σε θέση να μετακινούμε τα δόντια σας γρηγορότερα, πιο απαλά και επομένως πιο άνετα.

  Ο συμβατικός τρόπος

  Είναι τα γνωστά σε όλους «σιδεράκια», τα οποία συγκολλούνται στις οδοντικές επιφάνειες με ειδικά ορθοδοντικά συγκολλητικά υλικά αφού προηγουμένως έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία του δοντιού. Τα άγκιστρα διαθέτουν υποδοχή μέσα στην οποία προσαρμόζεται το ορθοδοντικό σύρμα. Το σύρμα συγκρατείται εκεί με τη βοήθεια ελαστικών προσδέσεων, που μπορεί να είναι διαφανείς, γκρι, ή χρωματιστές ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ασθενή. Σε κάποιες περιπτώσεις και για ορισμένο χρονικό διάστημα γίνεται χρήση μεταλλικών προσδέσεων αντί των ελαστικών, σε ένα ή περισσότερα δόντια.

  Αορατα κεραμικά σιδερακια με καλή αναλογία τιμής-απόδοσης

  Τα κεραμικά αγκιστρα είναι πολύ διακριτικά λόγω του κρυστάλλινου χρώματος τους και, επομένως, πληρούν υψηλά αισθητικά πρότυπα. Δεδομένου ότι οι επιφάνειες γυαλίζονται με μια ειδική τεχνική, είναι ομαλότερες – αυτό σημαίνει ότι τα βακτήρια έχουν λιγότερες πιθανότητες καθίζησης. Οι ενήλικες συχνά επιλέγουν αυτήν την επιλογή θεραπείας, καθώς έχουν μια ελκυστική αναλογία τιμής-απόδοσης με υλικά υψηλής ποιότητας, ελκυστική αισθητική και τελεια αποτελεσματα!

  Invisalign, Aθανάσιος Τολούδης