Ωράριο Λειτουργίας
   • clockΔευτ-Τετ 13:00 – 21:00
   • Πέμπτη 10:00 – 15:00
   • Παρασκευή 13:00 – 21:00
    Σάβ-Κυρ. KΛΕΙΣΤΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
   • clockΤηλ: (+30) 2810225870
    (+30) 697 419 7722
   • black-envelopeEmail: [email protected]
Ρωτήστε τον ειδικό

  user-3

  email-2

  smartphone

  Ορθοδοντική θεραπεία για ενήλικες

  Ορθοδοντική για ενήλικες, Aθανάσιος Τολούδης

  Ποτέ δεν είναι αργά για να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας διορθώνοντας στραβά, συνωστισμένα ή σε απόσταση μεταξύ τους δόντια! Η ορθοδοντική ενηλίκων είναι σημαντική γιατί πέρα από τις όποιες αισθητικές βελτιώσεις προσφέρει, διορθώνει προβλήματα που εκτείνονται πολύ πέρα από αυτές. Είτε σκέφτεστε να αλλάξετε το χαμόγελό σας για αισθητικούς λόγους είτε να διορθώσετε μακροχρόνια προβλήματα με το δάγκωμα και την ευθυγράμμιση της γνάθου σας, η εξειδικευμένη ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να σας προσφέρει ένα χαμόγελο που θα σας κάνει να νιώθετε υπέροχα!

  Μοντέρνες τεχνικές ορθοδοντικής για τέλεια δόντια

  Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην ορθοδοντική, υπάρχουν πλέον περισσότερες επιλογές θεραπείας ενηλίκων από ποτέ. Πολλά από αυτά παρέχουν αποτελεσματική, λιγότερο αισθητή θεραπεία και μεγαλύτερη άνεση. Στην TOLOUDIS ORTHODONTICS θα συζητήσουμε μαζί σας σχετικά με τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους, τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, αλλά εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες επιλογές:

  Διάφανοι νάρθηκες Invisalign®

  Η πιο δημοφιλής επιλογή για ενήλικες, η θεραπεία με Invisalign®, είναι μια σύγχρονη ορθοδοντική μέθοδος που διορθώνει τα δόντια χωρίς τη χρήση μεταλλικών στηριγμάτων ή συρμάτων. Η ορθοδοντική θεραπεία πραγματοποιείται με την εφαρμογή σετ νάρθηκα κατασκευασμένων από BPA free πλαστικό που καλύπτουν τα δόντια και τα τραβούν απαλά στη σωστή θέση με την πάροδο του χρόνου. Το σύστημα Invisalign υπερτερεί αισθητικά των κλασικών ορθοδοντικών θεραπειών, καθώς οι νάρθηκες είναι διάφανοι, σχεδόν αόρατοι και εύκολα αφαιρούμενοι για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών ή ειδικές περιστάσεις.

  Κεραμικά άγκιστρα (σιδεράκια)

  Τα κεραμικά σιδεράκια είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για ενήλικες που αναζητούν τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών μεθόδων ορθοδοντικής αλλά θέλουν μια λιγότερο ορατή θεραπεία. Τα κεραμικά σιδεράκια αντικαθιστούν τα μεταλλικά σιδεράκια με σύνθετα στηρίγματα στο χρώμα των δοντιών, μιμούμενοι το φυσικό χρώμα των δοντιών σας για να γίνουν λιγότερο αισθητά.

  Συμβατικά μεταλλικά σιδεράκια

  Αν και η σκέψη για τοποθέτηση μεταλλικών αγκίστρων μπορεί να μην αρέσει σε όλους τους ενήλικες, σημειώνουμε ότι παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα θεραπείας και μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή για ορισμένους τύπους ορθοδοντικών προβλημάτων. Τα σιδεράκια σήμερα είναι μικρότερα και πιο άνετα από ποτέ και στην TOLOUDIS ORTHODONTICS θέλοντας το καλύτερο για τους ασθενείς μας χρησιμοποιούμε υλικά μόνο από γνωστούς κατασκευαστές (ΗΠΑ, Γερμανία, Ελβετία). Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας φροντίσουμε σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά πρότυπα

  Αξίζει τον κόπο η ορθοδοντική ενηλίκων;

  Ποια είναι η αξία ενός χαμόγελου με αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά σας, σε ειδικές εκδηλώσεις όπως γάμους και στην επαγγελματική σας καριέρα; Ένα βελτιωμένο χαμόγελο που επιτυγχάνεται μέσω εξειδικευμένης ορθοδοντικής θεραπείας με σιδεράκια ή Invisalign θα σας προσφέρει ψυχολογικά και σωματικά οφέλη για την υγεία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Μελέτες δείχνουν ότι τα υγιή, ίσια χαμόγελα προκαλούν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση στις σχέσεις, τις κοινωνικές καταστάσεις, τις επιχειρήσεις και την καριέρα σας και ότι τα άτομα που ντρέπονται λόγω συνωστισμένων ή στραβών δοντιών δεν χαμογελούν τόσο συχνά όσο εκείνοι με τέλεια δόντια.

  Επίσης, ο κακός τρόπος δαγκώματος, μπορεί επίσης να δημιουργήσει μη φυσιολογικό πόνο και πίεση στη γνάθο. Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε τερηδόνα, ασθένεια των ούλων, δυσκολία στη μάσηση και μη φυσιολογική φθορά του σμάλτου των δοντιών. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους και ημικρανίες. Η εξειδικευμένη ορθοδοντική θεραπεία ανακουφίζει αυτά τα προβλήματα εξαλείφοντας την πίεση που προκαλεί τον πόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για τον προγραμματισμό ραντεβού ώστε να σας προτείνουμε τις εναλλακτικές θεραπείες που ενδείκνυνται για την περίπτωσή σας, καθώς να συζητήσουμε το κόστος και τη διάρκειά τους.

  Ορθοδοντική για ενήλικες, Aθανάσιος Τολούδης